Radio 10

Ontdek de tijdloze klanken van Nederland’s oudste radiostation: Radio 10. Het is waar, Radio 10 is een pionier in radioland. Deze zender is geliefd om zijn selectie van muziek uit de jaren zestig tot en met negentig, met af en toe een uitstapje naar latere decennia. Tussen zes en tien in de ochtend kun je genieten van Gerard Ekdom, die zijn eigen ochtendshow heeft gekregen na zijn tijd bij 3FM. Naast het draaien van klassiekers, biedt Radio 10 ruimte voor live muziek en het populaire segment ‘Dokter Pop’. Heb je moeite met het herkennen van een liedje? Geen zorgen, Dokter Pop heeft een muzikaal geheugen en kan elk deuntje identificeren.

Een avond vol muziek uit de jaren tachtig
Wie houdt er niet van de muziek uit de jaren tachtig? Van Halen, Prince, Michael Jackson, David Bowie en Tina Turner – slechts enkele namen die het decennium hebben gevormd met hun hits. Vier avonden per week kun je genieten van de beste muziek uit dit tijdperk op Radio 10 via je online radio. Of je nu de was doet, strijkt, of de kinderen naar bed brengt, met de juiste muziek op de achtergrond gaat alles net wat vlotter.

De Top 4000 van Radio 10
Radio 10 heeft zijn eigen versie van de beroemde Top 2000 van NPO Radio 2: de Top 4000. Deze uitgebreide lijst van vierduizend nummers wordt samengesteld door de luisteraars, dus ook jij kunt je steentje bijdragen. Van begin december tot de dag voor kerst kun je genieten van de Top 4000, van zes uur ‘s ochtends tot twaalf uur ‘s nachts. Van disco classics tot pophits, je hoort het allemaal op Radio 10 via je online radiokanaal.