Contact

Neem contact met ons op

We waarderen je interesse in Radios.nl en willen ervoor zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met ons radioplatform. Heb je vragen, feedback of hulp nodig? We zijn hier om je te helpen! Hier zijn verschillende manieren om contact met ons op te nemen:

Contact Radios NL team: Voor vragen over je radiozenders, stream-URL’s en/of technische problemen , kun je contact opnemen met ons. Je kunt ook contact met ons opnemen via onze Social media kanalen voor directe ondersteuning.

Suggesties en feedback: We horen graag je suggesties, feedback en ideeën om Radios.nl te verbeteren. Je kunt ons je feedback sturen via de website of via onze officiële social media-kanalen.

Partnerschappen en zakelijke vragen: Ben je geïnteresseerd in een zakelijke samenwerking met
Radios NL, zoals het toevoegen van een radiozender, het promoten van je artiest of het adverteren op ons platform? Neem dan contact met ons op via ons zakelijke contactformulier op de Radios-website.

Pers en media: Voor persvragen, mediaverzoeken of interviews met betrekking tot Radios NL, kun je contact opnemen met ons pers- en media-team via info@radios.nl.

We streven ernaar om zo snel mogelijk te reageren op alle vragen en verzoeken. Bedankt voor je interesse in Radios.nl, en we kijken ernaar uit om je te helpen!

Het Radios NL-team